Solen skiner fortfarande. Lovely! Jag kommer nog tjata om det ett tag men det är så jäkla underbart. Har haft en toppendag hittils iallafall. Jag är verkligen inne i en bra period.

Hämtade ut skorna från Nelly efter jobbet. 13 cm klack är det och det känns inte att de är så höga. Jo, när jag ska pussa Mr R. Haha. De känns inte alls svåra att gå i, har gått runt några varv här hemma utan problem. Nu längtar jag efter vår och då ska de luftas.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: