När jag kom hem från personalmötet var det en sjuk liten Samuel som jag kom hem till. Stackars liten. Han var ju nästan nyss sjuk. Han har hög feber, lillskrutten.
Vi har spelat spel ikväll, lite Kalaha och dinosauriememory. Bara myst, förutom när han slumrat en stund. Jag hoppas att han är piggare imorgon men det blir givetvis ingen skola för honom.

Snart blir det Greys anatomy. Spännande att se vad som händer ikväll.

Hoppas ni får en toppenkväll.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: