Det var ett tag sedan jag bloggade. Har inte haft någon inspiration. Jag har en arbetsvecka framför mig. Är bara ledig söndag förutom på onsdag. Men vi har personalmöte då så det räknas inte som en ledig dag.

Som vanligt när det är söndag natt har jag vridit och vänt på mig. Jag kommer garanterat sova på min rast idag så jag får tillbaka lite energi.

Nu havregrynsgröt! Hopppas att ni får en toppenstart på veckan.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: