Det är så mycket tankar som far runt hela tiden i mitt huvud. Ena dagen vill jag en sak för att nästa dag vilja en annan sak. Jag är världens velmaja. Jag vill jobba, vill vara ledig. Ja, ni fattar.

Jag måste verkligen bestämma mig för vissa saker. Just nu oroar jag mig över jobbet. Jag har vikariat till efter sommar. Men sen då? Timvikariat ser det ut som just nu. Jag hoppas verkligen att det hinner ändra sig men det är ju inget jag kan räkna med. Skulle söka lite fler ställen så att jag får in en fot och har något att luta mig mot.

Och alla andra drömmar jag har: fler barn, döma fotboll, satsa på mitt företag. Just nu får jag inte ihop ekvationen. Men det klarnar, förr eller senare. Ändera dagen kommer jag har klart för mig vad jag ska göra.

Nu ska jag se SM-slutspelet i hockey. LHC-Frölunda spelar. Ni kan nog gissa vilka jag hejar på…… Linköpingsbo som jag är. Haha.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: