Jag finner inga ord för hur vidrigt och smaklös denna idé är. Vad tänker människan med? Tänker hon alls. Jag kan hålla med om att vuxna har rätt till sitt eget sexliv men vem fasen vill ha sex med sitt syskon. Jag mår illa av sånt här. Ytterligare en anledning till att inte rösta på sossarna i riksdagsvalet.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Lite skrämmande… Var får de alla idéer från? Tror de att det kan hjälpa dem vinna röster? För det är förmodligen väldigt många som väntar på att det ska bli algligt….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: