Vad skönt det är att komma hem efter jobbet och bara kunna ta det lugnt. Jag dricker ett stort glas vatten. Det behövs, mina stackars läppar är jättetorra. Slarvade med drickat igår under matcherna.

Imorgon jobbar jag dag och sedan är jag ledig i några dagar innan det är dags att jobba helg igen. Den här gången blir det dock en väldigt soft helg. Jobbar fredag kväll, ledig lördag och jobbar eventuellt heldag söndag. Har inte bestämt mig än om jag ska byta pass eller inte.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: