Det är härligt att det är fredag. Jag har ju haft en jättetuff vecka. Eller inte. Riktigt soft och nu är jag helt ledig i helgen. Ska bara jobba 7-13.30 idag först.

På träningen igår körde jag backintervall. Mr R gjorde ett intervallprogram i 6% lutning och den snabba intervallen låg på 13.6 km/h. Efter den sista var jag så trött så jag låg bara på golvet och försökte få luft. Men vilken bra träning det var. Pressa sig till det yttersta precis som jag ville innan jag började. Dock så var det det jobbigaste jag gjort.

Hoppas att ni får en toppenfredag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad jobbar du med?:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: