Ytterligare en dag till ända. Fredag igen imorgon. Jag ska träna på förmiddagen och sedan jobbar jag kväll. Förra helgen hade jag lite ågren inför den här veckan för jag hade så många pass. Men veckan har bara svischat förbi och jag känner mig inte tröttare än vanligt.

Ikväll efter att barnen somnat ska jag träna lite pilates. Antingen tjugo minuter eller en halvtimme. Har ej bestämt mig än.

Hörs imorgon!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    hon är galet snygg!
    fin blogg du har! kram:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: