Jag hämtade ut paketet från Nelly i lördags. Jag tänkte först visa kläderna på men självutlösaren har blivit jättedålig. Alexander har fått tag på kameran för många gånger och slängt den i golvet. Jag visar lite olika kombinationer så här istället där fokus ligger på accessoarer och skor. Leggingsen är från Ginatricot. Jag har tänkt att ge bort dem för de åker bara ner hela tiden men jag testade dem idag och de passar på mig nu. De får stanna och utgöra en del av min vår/sommar garderob. Halsbanden och örhängena är min egna design. Det finns bättre bilder på min hemsida. Med rätt accessoarer och skor så passar kläderna lika bra till vardags som till fest.

Rosa bubbelgumsklänning från Vila. Den är väldigt genomskinlig men ihop med en underklänning går den att ha i sommar med bara ben. För en lite mer chic look, komplettera med ett snyggt bälte.

Vit skjortklänning från Rut me flera. Ihop med orange sandaletter blir du festfin. Ballerinaskor till vardags.

Tunika med fjärilar på från Paprika. Samma här, höga klackar och ett lite finare halsband och du blir festens snygging.

Det blå bältet är från Asos. Jag har aldrig använt det. Det svarta bältet är från HM.

Skorna från vänster:

Ballerinas Jimmy Choo
Sandaletter med nitar Nelly
Orange sandaletter HM
Ballerinas Asos
Bruna sandaletter Laredoute

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: