En gammal outfit. 6:e november förra året närmare bestämt. Jag har inte använt den där tröjan något mer. Har tänkt ett tag lägga ut den på Tradera, men jag har inte riktigt bestämt mig än.

Lördag igen. Här bjuds vi inte på något trevligt väder. Mulet, svinkallt och blåsigt. Härligt väder att vara ute och döma i. Eller inte…. Ska till Ljungsbro i eftermiddag och döma som assisterande. Blir skoj, hoppas jag.

Den här veckan har det verkligen varit mycket att göra. Matcher, kurser, jobb och planeringsdagar. Skönt att det är helg nu.

Nu ska jag kolla in favoritbloggarna. Något mer inlägg kommer också dyka upp.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: