Nu ska jag snart sticka iväg på utbildning. Hinner nog inte blogga mellan kursen och domarträningen. Kanske att jag slänger in ett mobilinlägg senare.

Jag har roat mig med att städa. Ja, jag skriver roa mig för idag var det kul. Jag har rensat i bokhyllorna och ändrat om lite i dem. Imorgon blir det riktig vårstädning. Det börjar bli dags att tvätta fönstrena så det tänkte jag ta tag i imorgon.

Hoppas att ni får en fortsatt toppentisdag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Usch… dags för en vårstädning hemma oxå… tråkigt men ett måste!

  Haft en bra vecka hittills då?
  Krams

 2. avatar
  säger:

  sv: ja verkligen

 3. avatar
  säger:

  Kul med utbildning 😉

 4. avatar

  först idag?
  Jisses, tog posten långhelg..?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: