Nopp, jag hade inte högklackat när jag och barnen var ute i förmiddags. Men det kändes som en bra kombination annars. 🙂

Jag och barnen har haft en toppenförmiddag. Inga hål hade Samuel och efter tandläkarbesöket så köpte vi fika och letade upp ett mysigt ställe att sitta och fika på. Det var riktigt varmt bitvis men så fort solen gick i moln blev det lite kyligare.

Vi tittade på film när vi kom hem: scooby-doo och mysteriet med samurajsvärdet. Scooby-doo är en rolig prick. Hihi. Till lunch blev det lasagne. Tog köttfärsen som blev kvar från gårdagens tacos. Helt okej smakade det men jag föredrar den ”vanliga”.

Nu är barnen och Mr R iväg en sväng så jag har en stund för mig själv. Det behövs köpas fotbollsskor till Samuel. Första fotbollsträningen är imorgon. Kul för honom. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Himla fint =)

 2. avatar

  SV: Tack för titten=) Fin blogg.
  Min måndag har varit ok. Sjukdom på G=/ Hoppas du har det bra!

 3. avatar
  säger:

  SV: Jag är helt me dig

 4. avatar
  säger:

  Tackar!

 5. avatar
  säger:

  Fin blogg!

 6. avatar
  säger:

  Ja det var så fint på mallorca! Kan verkligen rekomendera att åka dit, om du inte redan varit där 😉
  ha en skön dag! Kul att du tittade in!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: