Här skiner solen från en klarblå himmel. Hoppas att det är sol hela dagen. Igår mulnade det på ganska snabbt. På rasten stannade jag inne och läste färdigt ”Anonyma skoälskares klubb”. En mycket rolig bok, recension kommer i veckan.

När jag kom hem från jobbet tog vi fram godisskålen och tittade på film: Släkten är värst. Därefter blev det sängläge. Jag känner mig utvilad idag. Jobbar till fyra och därefter blir det en skön hemmakväll med barnen.

Hoppas ni får en toppensöndag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    tack så mycket! 🙂

  2. avatar
    säger:

    gillar din outfit nr 2 i din header =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: