Det är underbart idag. Mr R drog med mig ut på en lugn löprunda på 6 kilometer. Grymt tufft för mig och inte blev det bättre av att jag gjorde 20 utfall ute i skogen. Det var mycket uppförsbackar och de var dessutom långa. Jag är rätt så mör nu. Igår kväll dömde jag fotboll så det gjorde sitt till. Flickmatcher är träning det också för mig. 🙂 Jag har varit lat den här veckan. Har bara tränat igår och idag. Det får bli bättring nästa vecka.

Snart ska vi åka och hämta Samuel från skolan och därefter blir det färd till Söderköping och Smultronstället. Årets första besök. Åh det är sommar idag och jag bara njuter. Bäst att passa på, nästa vecka ska det bli kallt igen.

Återkommer med bilder senare idag. Ha en toppenfredag nu!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: