5 december 2023

Homemade pizza

Igår bakade jag pizza. Så himla gott. Det har verkligen blivit en last. Skönt att ha en last som ändå är ”nyttig” i jämförelse med en massa annat ”skräp” som jag stoppar i mig. 🙂

Jag satte mig ute en stund igår medan barnen lekte på gården och läste Tusen strålande solare. Än så länge en mycket bra bok.

Det såg så lovande ut när jag klev upp men nu är det mulet. Har beslutsångest om jag ska ge mig ut och springa. Är dock mer sugen på att inta soffläge med ett gäng bra filmer. Jag jobbar kväll idag så jag måste även jobba med företaget. Jag måste bokföra och planera för en ny smyckeskollektion.

Vad gör ni idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Homemade pizza

  1. Vad gott med hemmagjord pizza! Har faktiskt inte gjort en på evigheter 🙂

    Idag jobbas det (som vanligt). Ikväll hoppas jag på lite sol så man kan njuta på balkongen 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: