Vad härligt det är med måndag och veta att man har en ny vecka framför sig. Ett helt oskrivet blad. Nästan iallafall, lite har vi inplanerat. Jag har en fotbollsmatch ikväll och imorgon ska jag följa med Samuel på fotbollsträning. Det blir kul, jag har tyvärr missat varenda träning på grund av jobb.

Jag hoppas på sol och värme idag, dock så lovas det mulet väder idag och runt 14 grader. Fast jag ska ju iofs mest vara inne. Har massor att göra.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: