Bilder: hm.com

Jag föll pladask för dessa nyheter i HM:s webshop.  Långklänning ihop med guldiga smycken, flats, solglasögon. Sailorinspirerad kofta ihop med shorts, tygskor och ett vitt enkelt linne. Jag får associationer till en båtfärd, vindrufsigt hår och strålande sol.

Det blir inget klick för mig. Jag har gett mig själv shoppa på HM förbud. Inte för att det egentligen spelar någon roll men jag tycker det är så tråkigt att gå i HM från topp till tå jämt och ständigt. Men om jag ändrar mig framöver så skulle dessa plagg sitta fint i sommargarderoben.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    kram på dig fina du!

  2. avatar
    säger:

    Ja jättemycket fint, jag är väldigt sugen på Fashion against aids plaggen också…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: