Mina ögon går i kors. Jag är såååå trött. Innan matchen flängde jag runt med bilen, lämna barn hos barnvakt, hämta domarkollegorna, åka till matchen. Sprang mig igenom matchen i hällregn bitvis. (Nöjd med min insats). Därefter skjutsa hem kollegor och sen hämta barn igen. Flängigt värre. 
Vi har mumsat tacos nu och Alexander ligger och sover. Samuel är hos sin biologiska pappa och kommer hem imorgon. Jag längtar!

Ska bara softa. Kommer troligtvis slockna framför tv:n. Kanske att jag knåpar ihop några smycken. Jag fattar för övrigt inte hur det kan vara så kallt. 5 grader har det varit hos oss. Känns mer som höst. Mina ben var som två kokta kräftor efter matchen. Alldeles illröda och frusna. Hoppas på mer värme imorgon.

Hoppas att ni får en toppenkväll!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  TRÖTT är helt rätt ord… även HÄR.
  För övrigt, om än sent;
  TACKAR för stödet! 🙂
  Varje dag är det BARNEN, deras charm och deras feedback som räddar en. Och föräldrarna i viss mån.
  Önskar att barnen – och föräldrarna – fick välja vem DE vill ha som lärare.
  Sen kunde DE få sätta lönen oxå, nu när det nalkas lönesamtal…
  Jahapp… Ha det så bra! 🙂

  /Jeppe

 2. avatar
  säger:

  fin bild 😀

 3. avatar

  fick också höstkänsla idag, hade till och med vantar när jag var ute och gick, brr!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: