Åh så gott det var att äta glass idag. Jag har verkligen längtat efter deras glass. För mig blev det vesuvius igen. Lätt favoriten. Snart ska vi laga mat: hamburgare och pommes frites. Därefter ska vi åka och titta på fotboll. I och med att jag jobbar helgen så kommer vi gå och lägga oss tidigt ikväll. Det behövs för jag är helt slut.

Just det, Alexander har lärt sig att säga r, gröna tex kan han säga korrekt. Kul! Det känns tidigt att kunna säga R redan. 🙂
Vad ska ni göra ikväll?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    gud vad gott! mums!

  2. avatar

    sv: tack så mycket!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: