Idag kommer jag inte blogga något. Dags för storstädning! Vid halv två ska jag lära mig massage, därefter blir det hem och hämta barn, vara med mamma en stund och sedan åka iväg och döma fotboll i Linghem. Träningen igår gick jättebra. Mer om den en annan dag.

Vi hörs imorgon!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Storstädning – vad mysigt dte låter (ja faktiskt) Älskar att vakna upp på morgonen och inse att hemmet är nystädat & rent. Lovely!

 2. avatar

  Lycka till med städningen!

 3. avatar

  okej 😉 aa, låter bra det 🙂 allt fint med dig?
  kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: