Idag ser jag ut så här.

Än så länge är det strålande sol ute. Inte så varmt dock, frös en del förut. Planer idag: hämta vår nya soffa, städa och få lite vårfint här hemma. Det är verkligen dags att putsa fönstrena bland annat. Kanske visar bilder sen. Vill ni det?
Nej, det är bäst att ta tag i städningen. När Mr R kommer hem så åker vi. Åh, vad spännande det kommer bli att se hur det blir här hemma. 

Bloggar mer senare. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Sv: Tack! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: