29 november 2023

Friday night

                             

Nu blir det snart sängläge. Jag är så himla trött. Dagen har varit bra på alla sätt och vis. Jag har städat och lekt med barnen som har höstlov. Vi har spelat yatzy och hoppat hopprep. Var även bjuden på ljusparty men jag orkade verkligen inte. Vet inte hur det ska gå att jobba i helgen men det är bara att köra på. Det brukar vara mycket så man hinner inte känna efter.

Hoppas ni får en toppenhelg. Jag har tidsinställt några inlägg men kommer inte kunna svara på eller skriva några kommentarer.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Friday night

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: