1 april 2023

Kväll i bilder

                            
 
Vi har haft en jätterolig kväll. Utvecklingssamtalet för Samuel gick bara bra. Han fick massor med beröm. Sånt blir man stolt över som mamma. 🙂 Vi har ställt upp mål för vad han ska kunna innan han går ut ettan. Det kändes bra.

Vi har varit ute i snön. Rullat snöbollar och haft snöbollskrig med grannbarnen. Fick in några riktiga fullträffar. Hihi. Efter leken var vi rejält frusna och då gjorde jag iordning varm choklad. Perfekt dryck efter utelekar. Det ska vara den äkta varianten med kakao, socker och en skvätt grädde. Ingen varm o´boy här inte. 🙂 Det påminner mig om min barndom. Mamma gjorde alltid varm choklad på det viset. Mums. Samma röra är jättegod att ha mellan mariekex. En bra grej att ta till om man är godissugen och inte har något godis. Jag gillade även att mikra honung och äta det samtidigt som jag läste Bamse…..

Det har kommit massor med snö och det snöar fortfarande. Enligt väderrapporten blir den inte långvarig. Det blir tö redan imorgon.

 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kväll i bilder

  1. Åh va myzigt med snö! Synd att de ska töa!
    Jag har ingen snö alls här 🙁 Älskar snö!
    Jätte fin blogg du har!

    Kommentera gärna min blogg också!

  2. ja det är härligt med så mycket snö som jag ser att ni har!
    snön i göteborg vill ju inte ens ligga kvar i en minut.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: