28 mars 2023

Påminnelse

Påminner om att jag raderar ALLA kommentarer som inte hör till inlägget (om det inte är svar på något jag skrivit i någon annans blogg).

Finns det någon som kan upplysa mig om hur man gör i mallen för att få någon liknande text i kommentarsfältet. Det tar så mycket tid att radera kommentarer som inte är relevanta. Låter irriterad men jag är det också!

SPAM, nej tack!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Påminnelse

  1. Sv; Ajdå! tråkigt när man missar det, för var jag vet går det ingen repris! :O
    vad gjorde du för roligt nu när du missade det? =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: