28 mars 2023

Sammet

 Bild: hm.com

HM har fyllt på lite i webshopen. Inga direkta wow för min del men om ni gillar orkesterstilen på jacka så finns denna ovan att klicka hem. Den är rätt dyr för att vara HM: 999:-. Materialet är sammet.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sammet

  1. sv; jo visst kan det vara mysigt,sålänge man inte skadar sig som jag gjorde idag.
    Och för några år sen gjorde jag också det så sen dess har jag haft "snö-fobi"
    förresten såg att du gjorde halsband,kolla gärna in denna bloggen och se vad dom sysslar med och du kanske vill skänka något till dom 🙂
    http://theyouthcharity.blogg.se

  2. den är superfin!

    svar: yes, det är en cyklamen, men jag gör inte som anvisningar säger ochd et funkar super, med både orchideer & cyklamen! jag bara vattnar och låter alltid lite vatten vara i krukan:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: