Idag har jag stått och bakat bröd. Receptet hittar ni här. Istället för grahamsmjöl och socker så tog jag dinkelmjöl och honung. Mums! Har precis ätit en stor bit med smör och ost på och en mugg te. Perfekt mellanmål.
Hannas krypin
Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!
Visa alla inlägg av Hannas krypin →
vad gott det lät!!
ja nu har jag bara resten kvar 🙂
sv: Håller verkligen med dig! Ibland är tankar sjukt konstiga..
sv: tack!
Åh va gott! =)
Nej, snön känns tidig om den kommer nu. =)
men vad smart!! det måste jag prova 😀 blir det som tunnbröd eller? 🙂
vad gott!
sv: tack snälla du! Ja exakt man får göra så helt enkelt, hänga och vika! det får bli till helgen 🙂 haha..
och du vad gott, älskar dessa bröd!
vad gott=)
ja vintern är fin men så lång å kall.tur man kan mysa inne=)
ha en bra kväll
du har helt rätt man mår så mkt bättre när man kommer igång med sin träning!
instämmer, låter himla gott, kollade in receptet och det är inte omöjligt att ett försök görs….ha en go dag!
Åh, vad gott det låter 😀
sv. Tack så mycket!