25 mars 2023

Godmorgon

 

Gårdagens mat: potatisgratäng, ytterfilé och färska champinjoner + sås. Hur gott som helst.

Söndag igen. Ni kom väl ihåg att ställa om klockan i natt? Det var ljuvligt att få en timmes extra sömn. Idag är det sista dagen på min långledighet. Det har varit skönt att vara ledig så länge. Jag har verkligen laddat batterierna. Det behövs för nästa vecka är jag bara ledig fredag.

Vi hade en trevlig igår. Mycket intressanta diskussioner hade vi. Det gillar jag. Det var fullt ös på barnen så man blev rätt trött i huvudet.
Sen tittade vi på hockey och LHC har verkligen blivit urdåliga. Tråkigt. T och E kom lite senare och då blev det tacos och därefter film och godismys. Wallander ”Prästen” såg vi. Helt ok film.

Planer idag är inga särskilda. Intervaller på platt mark står det på schemat.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Herre Gud så gott! Jag brukar inte gilla potatisgratäng, men den där hade jag inte kunnat motstå 😉 Och det finns ju inget godare än champinjoner!

    sv: ja, eller hur, vem vill inte få en extra timma på dagen? 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: