28 mars 2023

Helgen


Fredagens och lördagens jag

Jag haft en rolig helg. Match i både fredags och igår som gick så himla bra. Det är roligt att åka iväg bara ett gäng tjejer. Annars känner mig ganska ensam i klubben iom att jag är enda tjej. Igår kväll var vi även på avslutningsfest med domarcluben och spelade bowling. Det gick inte så bra för mig…. God mat bjöds det på: potatisgratäng och oxfilé, kycklingfilé och fläskfilé.

Idag ska jag ha en lugn hemmadag innan det är dags att åka till jobbet vid fyra. Det verkar bli en fin dag så jag är lite sugen på att ta en höstpromenad till Tinnerö. Det var jättelängesedan som jag gick dit.

Vad ska ni göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: