5 december 2023

Hemmafru

De här senaste dagarna har verkligen varit pyssliga. Jag har hunnit mer under dessa två dagar än vad jag hunnit på veckor. Rensat, bakat mm.

Jag har bakat jordgubbsmuffins av jordgubbarna som jag plockade i somras. Funderar på att koka sylt på resten. Måste bara ha tag på ett recept. Om det blir bra så kanske jag skriver ner receptet sen….. 🙂

Just håller frysen på att frostas av. Det var verkligen på tiden. Massa is är det i den. Kan någon svara på förresten varför man sätter halv kyl och frys i en femma? Det är ett evigt pusslande för att få plats med allt. Vi funderar på att köpa en frysbox. Frågan är bara var den ska stå.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hemmafru

 1. Nej, skulle man handla allt där på deras lista rör det sig ju om MÅNGA tusenlappar! 😛

  Ser gott ut! Håller med om att det är ett evigt pusslande med halv kyl o frys. Det valde vi bort när vi gjorde om här hemma 😀

 2. det där såg också mysigt ut:) och visst är det mysigt att vara pysslig den här årstiden!
  hoppas du har en fin kväll:)

 3. Sv: Visst är det underbart? =)
  Man lämnar allt annat bakom sig för ett par timmar, guld värt!

  Mysigt med muffins!
  Och en fristående frys är även det guld värt.
  Trevlig kväll!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: