28 mars 2023

Söndag kväll

Morgondagen bjuder på en hel del hemmapyssel. Vi har nu köpt en ny kyl/frys så jag tänkte baka massor med grabbarna. Jag var även på Blomstertorget på rasten och shoppade lite nya blommor. Mer av det får ni se imorgon. 🙂

Efter jobbet gick vi och handlade ingredienser till morgondagens bakning och resten av kvällen har jag varit med barnen. Spelat spel, läst böcker, bakat chokladbollar och haft det mysigt. Jag har verkligen laddat batterierna.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndag kväll

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: