… sysslat med bokföring och gjort ett armband och ett par örhängen. Riset kokar och köttet likaså. Det blir härlig köttgryta idag. Efter maten ska jag fortsätta bokföra lite och därefter åka iväg till Linghem och döma fotboll. Ikväll kommer Samuel hem också. Det blir skoj!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Bokföring… ett nödvändigt ont 🙂

 2. avatar

  fin bild 🙂

 3. avatar

  jag är väl lite tvärtom..jag tycker reinfeldt är en fruktansvärt falsk människa..och maud olofsson..jisses..anders borg kan vara helt ok ibland.
  Mona Sahlin har jag inga direkta problem med även om jag tyckt hon var lite för högerflirtande ibland men tycker att hon får sona för sina misstag långt mer än alla andra.
  Ohly älskar jag…och wetterstrand beundrar jag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: