I veckan som kommer ska jag färga håret igen. Tycker det är mycket snyggare med den mörka nyansen som jag har på bilderna ovan. Nu har jag en hemsk utväxt och håret har tappat all lyster. Jag är inte mörk egentligen men det känns mer som ”jag”.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt att fixa håret! 🙂

  2. avatar

    Ja, det var superhärligt att komma iväg och grilla med vänner! Alldeles för sällan man gör sånt sedan Lova kom, men det blir nog mer i sommar nu 🙂

  3. avatar

    tack sp mycket =) visst blir man

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: