25 mars 2023

Godmorgon

Annandag påsk idag och vilken påsk det varit med sjukdomar hos mig och Mr R. Jag stannar hemma från jobbet idag också men imorgon tänkte jag jobba. Det blev ett besök hos doktorn igår och han skrev ut någon avsvällande medicin. Än tycker jag inte att det har hjälpt men det blir nog skillnad snart. Jag känner mig piggare iallafall.

Vi ska bara slappa idag hela familjen. Det behövs för att komma igen. Hoppas ni får en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Trist att ni varit sjuk nu under påskhelgen. Hoppas att ni snart kryar på er!

    svar: Ja, det är riktigt mysigt med ett torp. Men efter två år och en massa renoverande känns det nästan lite overkligt att vi faktiskt kommer tat flytta in i år .. så jag längtar!! 🙂

    Kram på er!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: