28 mars 2023

Godmorgon

Jag mår blaha fortfarande så det blev till att stanna hemma från jobbet. Jag jobbar först i helgen och tills dess ska jag vara frisk. Trots att jag mår som jag mår måste jag sätta mig med bokföring. Jag ligger efter och så måste jag fixa klart deklarationen. Roligare kan man ha en tisdag….

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. usch, trist med deklaration :/ som tur är slipper jag det i år eftersom jag var mammaledig hela förra året… iofs får jag ju ingen skatteåterbäring heller, hehe…

    Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: