29 november 2023

Måndag


Tunika Rut m flr, leggings Vila, bälte HM. Som ni kan se på bilden blev det inga röda fjäderörhängen. Jag såg ut som en påskkyckling eller nåt. Passar inte alls i fjädermodet…..

Idag är det nästan sommar ute. Härligt! 16 grader visar termometern och det är inte i solen. Min förkylning har blivit ännu värre. Hela natten har jag legat och hostat. Vid halv tre gav jag upp och la mig i soffan och sov sittandes. Då sov jag bra. Så går det när man inte kan låta bli att pussa på barnen när de är sjuka….

Resten av dagen tänkte jag bara ta det lugnt, försöka att prata så lite som möjligt och inte göra många knop.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: