25 mars 2023

Min lilla hemlis

Nej nu kan jag inte hålla mig längre utan nu måste jag berätta. Jag och Mr R väntar barn igen. En vinterbebis blir det. Vi har varit på ultraljud och allt såg bra ut. Dock så har vi fått tid igen på tisdag eftersom att det var så tidigt kunde barnmorskan inte se allt hon ville. Jag är i vecka 12 och har mått väldigt varierande. Mage fick jag på en gång. Se bara bilden ovan, den är från vecka 6.

När jag tog testet hade jag inga egentliga symtom förutom att magen kom på en gång. Bara en vecka senare kom illamåendet med buller och bång och extrem trötthet. Mat har varit oerhört svårt, inget smakar och det som hjärnan vill ha mår jag illa av och godis ska vi inte ens prata om. Sötsaker går inte hem alls.

Trots varierande mående så är jag lycklig. Jag velat ha fler barn under en lång tid så när pluset kom blev jag alldeles överlycklig. Jag älskar redan den här lilla bebisen och längtar till det är dags för den att komma ut. Gissa om det har varit svårt att inte blogga om min lycka….

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Min lilla hemlis

  1. svar: Tack så mycket! Men här såg jag att du väntar på något riktigt fint! Grattis! :0) Hoppas du får en fin dag i morgon / Linda (med den prickiga hårbollen.)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: