5 december 2023

Varma mackor

Till kvällsmat idag blev det varma smörgåsar. Jag skar bort kanterna, bredde smör på och la på skinka och ost på alla. På vissa blev det med tomat eller ananas också. Mums!

Jag mår bättre nu, en extra dag hemma var precis vad jag behövde så imorgon ska det storstädas här. Ut med alla bacilusker och in med våren. Jag har fått gardiner av mamma så jag tänkte byta ut vardagsrumsgardinerna. Jag tror det blir bra.

Om en stund tänkte jag sätta mig med pärlorna igen. Måste ha lite inspirationssmycken att ta med till Åtvidaberg på torsdag. Men först lite bloggande.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Varma mackor

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: