28 mars 2023

1 augusti

Nu är augusti här, vad fort sommaren har gått…. Känns lite halvtråkigt att det snart är höst. Hösten kan iofs vara riktigt vacker den med. Jag älskar alla färger som finns i naturen.

Igår låg jag och Rickard och pratade i flera timmar och sen när vi väl slutade prata kunde jag inte somna. Sovit som en kratta så jag är allt annat än pigg. Sängen är lockande men jag och Alex ska vara hos doktorn halv tio så det går inte att sova bort morgonen. Jag får ta igen det senare med en liten tupplur. Rickard jobbar så än så länge har vi inga särskilda planer. Kanske går ut i solen med pojkarna och läser en bok eller nåt medan barnen leker.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “1 augusti

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: