5 december 2023

20 grader

Härliga lördag, klockan är bara kvart i tio och det är redan 20 grader ute. Perfekt tajming verkligen med tanke på att jag är ledig. Jag håller på att tvätta och lite senare ska jag laga lasagne. Efter maten tänkte jag ta med mig Alex ut en sväng. Vi ska åka och köpa kuvert, hämta ett paket med pärlor och på vägen hem stannar vi nog till i Tinnerö så får Alex leka av sig lite och jag me. Tar med mig kameran ut och fotar. Det låter som bra planer, eller hur.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “20 grader

  1. Åh härligt! Härlig bild där.

    Vill tacka för peppande kommentar:-) Nu skrattar jag gott åt min lilla upplevelse men kommer vara nervös nästa gång jag ska in till stan själv och risken är väl att plutten känner det…så jag måste nog jobba på "rädslan":-)

    Nu sticker vi strax ut på promenad i den underbara sommardagen!

    Ha en härlig lördag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: