28 mars 2023

23 augusti

Det är visst inte höst än, strålande sol och varmt. Så underbart, jag drog på mig jeans imorse och jag var nästan kokt innan jag kom hem. Tur det finns AC i bilen. Nu har jag bytt om till kjol och tunt linne. Svalt och skönt.

Det har verkligen varit roligt att komma tillbaka till jobbet, träffa personal och boende och framförallt ha något att göra. Det är inte kul att ha semester medan den andra jobbar. Nästa sommar ska vi inte ha det så!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: