28 mars 2023

31 augusti

En bild från förra hösten.

Nu känns det att hösten är här. Det var riktigt kyligt nu på morgonen när vi var iväg och storhandlade, hade behövts en sjal. Men jag hoppas på fina septemberdagar.

Planer idag är fika med Emma, lite shoppande av pärlor och kedjor och så kommer Rickards systers familj hit ikväll. Städning behövs också göras. Jag har varit duktig och hållit efter här hemma så det ser inte ut som ett bombnedslag. Det räcker att vika tvätt, dammsuga och torka golven. Skönt, det är ju gjort på en timme.

Vad ska ni göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: