25 mars 2023

Mamabyxor

Bilder: HM.com

Jag tycker det är nästan omöjligt att hitta snygga mammakläder. Jag blev därför jätteglad när jag såg hos Alexandra att HM har dessa byxor. Just nu får dessutom den som är medlem i HM club 10% rabatt på hela sortimentet. Det blev ett klick och jag hoppas verkligen att de passar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mamabyxor

 1. Men åh, väntas det smått?? GRATTIS 🙂

  Tycker det är synd att inte Lindex har kvar mamma-sortimentet, reade ju ut allt i början av min graviditet, iof sig bra så jag kunde handla massor på rea 😉 Men deras kläder gillade jag verkligen..

  HOppas du kommer gilla hm jeansen iaf 🙂

 2. Åh så mysigt att vara gravid! Längtar tills jag får gå runt med ett litet liv där inne, även om jag hoppas att det dröjer ett tag till 🙂
  sv. Tack ändå 🙂 kram

 3. Sv: Tack för din kommentar! 🙂

  De byxorna till höger var rikigt snygga, till och med att jag utan mamma maga skulle kunna tänka mig att ha dem för att dölja lite tonårsmage ^^

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: