28 mars 2023

Pizza

Rickard är iväg och dömer fotboll och jag och pojkarna har spelat spel och så har de hjälpt mig baka pizza. Det blev jättegott. Det är nästan godare med hemgjord pizza än köpt. Framförallt så vet man vad som är i den. I vår är det bacon, svamp, krossad tomat, ananas och ost. Botten är också hemgjord. Mums. Nästan så jag ska ta mig en bit till..
Pojkarna badar nu och jag ska snart sätta mig ner med dem och läsa godnattsaga. Jag tar kväll med det här inlägget.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pizza

  1. Guuuud va god pizzan ser ut! Nu blir jag hypersugen på pizza. Hemlagad ska det vara. Fast bottnen brukar jag fuska med =)

    Kram kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: