25 mars 2023

Ananaspaj150 gram smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning
1 ägg
2 dl creme fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 gram krossad ananas

Sätt ugnen på 175 grader. Gör en deg av smöret, socker, vetemjöl och bakpulver. Tryck ut degen i en pajform. Blanda ihop ägg, cremefraiche, socker, vaniljsocker och avrunnen ananas. Fyll formen. Sätt därefter in pajen i ugnen i 40 minuter. Servera med vaniljsås/glass/lättvispad grädde.

Idag var en kompis här. Vi bjöd på ananaspaj och Ida fick presenter. Jättegulliga kläder blev det. Det blev en hel del prat och skratt om barnuppfostran och en hel massa annat. Vi tittade även på film ” en lysande jul”. Det är lite tradition att jag och Rickard ser den filmen så här inför jul.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ananaspaj

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: