2 april 2023

Ett år sedan

För ett år sedan såg det ut så här. Vilken skillnad mot i år då det är runt 7 plusgrader och grått och regnigt. Jag saknar snön och vill att den kommer till jul iallafall.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett år sedan

  1. jag vet, det är helt sjukt att det är många plusgrader utomhus hehe 🙂 men ganska skönt tycker jag. Jag gillar ju inte snö

  2. Konstigt att det ska skilja så år för år! Men är glad att det inte är snöoväder, för nu kan jag cykla och gå när jag vill ta mig någonstans 🙂
    Hoppas du haft en fin lördag! 🙂

  3. Det var sjukt mycket snö förra året, verkligen skillnad mot i år. För ganska exakt ett år sedan på dagen var det också -20 grader kalt och nu är det uppåt 10 +. Vad det kan skilja sig!

  4. Vilken skillnad!!
    Här regnar de också men jag är glad om de kommer till jul för då känns inte vintern lika lång 🙂

    Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: