Idag är vår minsta lilla skatt fyra veckor, en månad fyller hon först på tisdag. Tiden går verkligen fort. Än så länge tycker jag inte att det är någon skillnad på att ha tre barn mot hur det var att ha två. Den enda skillnaden jag märkt av är att det tar längre tid att komma iväg och att det är trängre i bilen. Hjärtat har vuxit också förstås. Ju fler barn man får desto större blir hjärtat. Under graviditeten oroade man sig över om kärleken räcker till. Det gör den…

Idag jobbar Rickard delad tur men när han kommer hem på rasten så ska vi baka julgodis, snickers, dajm och kola blir det. Och så kakor.

Hoppas ni får en härlig lördag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Grattis i efterskott till er lilla prinsessa!

 2. avatar

  vilken sötnos!! 🙂

 3. avatar

  Tänk vad tiden går och lilla gosan redan är fyra veckor. Det är så kul att följa er på bloggen:)

 4. avatar

  åh så söööt 🙂

 5. avatar

  Vilken sötis!

 6. avatar

  Naw vilken söt 🙂

 7. avatar

  Fin blogg! Har du hunnit köpa alla julklappar som ska inköpas?

 8. avatar

  sv: visst är dom 😀
  hur är det?

 9. avatar

  Sv: Ja de känns i kroppen.

 10. avatar

  Oj. Vad fort det gått, redan 4 veckor. Otroligt.
  Söt som socker 🙂
  Ha en bra lördag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: