7 december 2023

Godmorgon

Idag är det åtta år sedan Samuel föddes. Vad fort tiden har gått. Samuel föddes 7:41 efter en lång förlossning. Från första värken till han var ute så tog det 28 timmar. Jag tycker ändå att den första förlossningen var den bästa.

Idag ska jag städa i ordning. Brorsan och föräldrarna kommer i eftermiddag och firar med oss och så ska jag slå in födelsedagspresenter.

Hoppas ni får en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d