Första leendet fångat på bild. Det var svårt att få till det. Skulle vilja kunna vrida bilden så man ser det framifrån istället.

Jag och mamma hade en sån mysig kväll igår. Jag älskar de där små stunderna när det bara är jag och mamma (och barnen). Mycket prat om gamla tider och livet.

Idag har jag inga planer alls. Ta dagen som den kommer bara. Inget städ och ingen tvättstuga. Soffläge med barnen känns som en bra idé. Ja, så måste jag träna också. Lite styrka och kondition. Vi har gjort en fotobok till Ida så den ska hämtas ut också.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härlig bild! Underbart när man lyckas fånga ett leende på bild.

  Gott Nytt År!

 2. avatar

  Sicken riktig sötnos ni har och första leendet värmer riktigt i hjärtat 🙂
  Önskar er ett gott nytt år.

 3. avatar

  Aw hur söt får man vara? 😉

 4. avatar

  Åhh vilken liten sötnos! Härligt att få ett sånt fint leende 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: