28 mars 2023

Godmorgon

Njupeskär i Fulufjällets nationalpark i Dalarna.

Igår kväll satt vi och åt godis och tittade på Bröllopsprovet. Den filmen är så rolig. Som vanligt somnade jag från filmen men har sett den förut så vet hur den slutar.

Vi skulle behöva försöka hålla Ida vaken lite mer på kvällen för hon blir alltid klarvaken lagom till vi ska gå och lägga oss. Jag är inte helt hundra på att det går, hon är ju så liten än men försöka går ju iallafall.

Idag ska vi åka ner till småland och gå på bröllop. Min mamma kommer hit och passar grabbarna. Ida följer givetvis med. Hon är alldeles för liten att lämna bort så många timmar.

Hoppas ni får en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. men ah va fin du ar och jattefin blogg med! men gor du dina smycken helt fran scratch och sjalv eller? de ar sa fina! ska kolla mer, har funderat pa ett halsband med min dotters namn <3

  2. Det skijer ju bara några dagar på våra små 🙂 Känner igen det där med att vara klarvaken när man själv ska lägga sig, precis så är Molle också,

  3. Minns så väl hur besvärligt det var den första tiden – att försöka vända bebisens dygn rätt. Men trägen vinner 🙂
    Ha en trevlig dag i dag.

  4. Va mysigt och gå på bröllop, klart inte lilla Ida kan vara hemma, hon vill ju vara me för hon är ju tjej 🙂
    Ha en mysig dag! Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: