Samuel var så arg häromdagen. ” Det är så tråkigt mamma, det går inte att åka pulka, inte bygga snölyktor eller snögubbar”. Jag håller med honom. På sätt och vis är det skönt med den här milda vintern för den känns inte så lång men det är ju så roligt att leka i snön. Några dagar med snö skulle inte vara fel.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud, så härligt med snö, här i GBG har vi ingen alls 🙁

 2. avatar

  Dom säger att vinterna ska komma på söndag och jag hoppas faktiskt dom har rätt, för jag vill busa i snön och åka pulka med viggo 🙂
  Ha en riktihy mysig helg ! kram

 3. avatar

  För barnen skull hoppas jag att det kommer lite snö snart…trodde det hade gjort det men icke 😉

 4. avatar

  Jag håller med! När jag var friskare så hade jag ju hund. Det var helt underbart med långa härliga vinterpromenader med mycket snö och sol- man tänker så bra då!:) Jag brukar kalla det "Narnia-vinter". Saknar!

 5. avatar

  jag håller med, det är ngt som saknas!

 6. avatar

  håller med!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: